От камъче ми се спука челното стъкло, предложиха ми от Мустанг-Русе, автостъкло някакво турско (S**) беше, някакви впечетления на колеги, които са слагали такива, и особено колеги от Русе. Марката не се сещам, видях го, изглежда добре, но знае ли човек. Името бе с три инициала, мерси за помоща!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спукано челно автостъкло за АР156!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеОт камъче ми се спука челното стъкло, предложиха ми от Мустанг-Русе, автостъкло някакво турско (S**) беше, някакви впечетления на колеги, които са слагали такива, и особено колеги от Русе. Марката не се сещам, видях го, изглежда добре, но знае ли човек. Името бе с три инициала, мерси за помоща!156 2.4JTD 136+ PS
-
Предлагат Пинкелтън за 200 лева! Ама дори този който го продава ми каза че по-добре турското, по-ефтино е, пича просто ми казва че няма смисъл да давам пари ей така, отзиви, хайде Русе каде сте?sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПредлагат Пинкелтън за 200 лева! Ама дори този който го продава ми каза че по-добре турското, по-ефтино е, пича просто ми казва че няма смисъл да давам пари ей така, отзиви, хайде Русе каде сте?Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Каско нямаш ли ? Ако имаш искай да ти платят по скъпото,занеси им някаква проформа на застрахователите.
Препопъчвам ти в Русе да използваш услугите на Блиц глас. Момчетата са професионалисти. Телефон за контакт с тях - 0898 642980 - Цецо. Офисът им е в един блок на Алеи Възраждане.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНали отговарят на стандарти тия стъкла - няма никакво значение дали е Пилкингтън, СейнтГобейн или Олимпия - джама си е джам!
Щом не прави оптични изкривявания и се монтира без луфтове по рамката на колата - НЯМА ПРОБЛЕМИ!!!
Точно там е проблема, че може и да има оптични изкривявания и да не отговаря на кривината на касата.
А колегата ако е SFG стъклото е китайско не турско. Което не пречи да е добро. Слагай смелоFORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНали отговарят на стандарти тия стъкла - няма никакво значение дали е Пилкингтън, СейнтГобейн или Олимпия - джама си е джам!
Щом не прави оптични изкривявания и се монтира без луфтове по рамката на колата - НЯМА ПРОБЛЕМИ!!!
Вярно може да не са големи, ама ако знаеш какво да гледаш и ще ги виждаш.
Да не говорим като малко чистачките поработят повечко върху стъклото ще разбереш каква е разликата.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Проучих въпроса, значи испанско не слагам, не стават, моето предно е менте на сплинтекс, и сега се чудя дали дасложа SFJ, което изглежда супер или пилкинтън коеот е 80 кинта нагоре, но се чудя само дали и то не е някое измислено, щото за 190 лева оригинално стъкло, чак не вярвам! Това е дилемната, моето го залепиха и сега е 6, но треа да измисля какво да слагам, като изборът е този гореописаният, но испанско не слагам.
За парите не ме боли, чудя се дали просто не давам 80 кинта отгоре за стъкло което само има печат пинкилтън, но не е, както моето челно сега, коеот е сменяно в италия?sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеПроучих въпроса, значи испанско не слагам, не стават, моето предно е менте на сплинтекс, и сега се чудя дали дасложа SFJ, което изглежда супер или пилкинтън коеот е 80 кинта нагоре, но се чудя само дали и то не е някое измислено, щото за 190 лева оригинално стъкло, чак не вярвам! Това е дилемната, моето го залепиха и сега е 6, но треа да измисля какво да слагам, като изборът е този гореописаният, но испанско не слагам.
За парите не ме боли, чудя се дали просто не давам 80 кинта отгоре за стъкло което само има печат пинкилтън, но не е, както моето челно сега, коеот е сменяно в италия?
Както вече съм писал слагай си китайчето и не му мисли толкова.FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Вс ми стъкла са сплинтекс, и само на това надписа е мн различен, дори променен, изглежда като такова съдейки по това и по това че вс стъкла имат щампата на алфа ромое, само това няма. Когато го лепиха ми казаха че не е качествено, че е менте според майстора.
Ходих да търся ново стъкло при един приятел, занимава се с това доста години, работи в Мустанг Русе, той сподели след като го погледна че не е истинско на тази марка.
Съдейки по вс това, сметнах че е менте, несъмнено е сменяно моето оригиналното, защото на новото пишеше 2006 година.sigpic
Comment
-
Дойде момента да сменям стъклото, казаха ми от каското да си избера къде искам да ми го сменят. Полага ми се оригинално стъкло. И тук излиза въпроса към колегите, които имат повече инфо: Да си взема парите и да си сложа оригинално по експертна оценка или да искам възложително писмо и да ми сложат такова за 200 лв на Пинкилтън!?
Моля запознатите да споделят, че ще го правя това до една-две седмици! Колко в действителност струва оригиналното!?
ключLast edited by rusiq86; d.m.y г., 11:51.sigpic
Comment
-
Аз смених оригиналното през месец февруари с китайче за 100 кинта и сега разбирам какъв боклук е то.Има ли вятър и караш с 90 км. в час се чува едно пукане все едно вали дъжд на едри разсеяни капки.Предполагам се дължи на тънкостта на стъклото.Вятър като няма след 140км в час се чува пак.Ако ме подразни още малко и го сменям с нещо различно.Казана дума,хвърлен камък.Мълчанието е злато.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеДойде момента да сменям стъклото, казаха ми от каското да си избера къде искам да ми го сменят. Полага ми се оригинално стъкло. И тук излиза въпроса към колегите, които имат повече инфо: Да си взема парите и да си сложа оригинално по експертна оценка или да искам възложително писмо и да ми сложат такова за 200 лв на Пинкилтън!?
Моля запознатите да споделят, че ще го правя това до една-две седмици! Колко в действителност струва оригиналното!?
ключ
С възложителното ще ти сложат някое турско ефтинджос и няма да има дори цветна лента(сенник)
Comment
Comment